10 Eylül 2010 Cuma

Through that glass

Corey Taylor,Jim Root,Josh Rand,Shawn Economaki ve Roy Mayorga'dan olusan grup Amerikalı bir Heavy Metal grubu aslında..Sarkilarinin cogu benim tabirimle gurultulu ama bu sarkinin gurultusu guzel:) Aslinda cok kizan,isyan eden bir parca..Corey Taylor bir otel odasinda televizyonda izledigi hep ayni kliplere hep ayni sarkilara sinirlenip bu sarkiyi yazmis...Videosunda da o sinirlendigi klise, plastik insanlara ve senaryolara yer vermis...


Official Stone Sour "Through Glass"
Yükleyen Roadrunnerfrance. - Yüksek çözünürlüklü video keyfini yaşayın!

that's the gift and that's the trick in it

Bu parcayla 2004 yili sonunda tanistik..İlk dinlendiginde basit bir Placebo parcasi gibi gelebilir kulaginiza..Ama dinledikce, sarkiya alistikca,sozleriyle birlikte siradanliktan cikiyor..
Nedense Kucuk Prens'i aklima getiren sarkidir: İnsan yalniz yuregiyle dogruyu gorebilir, asil gorulmesi gerekeni gozler goremez..Buyrun..



Placebo-20 years
Yükleyen mistakeno3. - Diğer müzik videolarına göz atın.

9 Eylül 2010 Perşembe

quitin' just ain't my schtick

Sarkinin orjinali 1973 yilina ve Barry White'a ait..1997 yilinda Lisa Stansfield yorumu ile aramiza donuyor sarki..Lisa Stansfield'i ayrica Queen'in meshur "I want to break free" klibindeki bigudili ev hanimi olarak da hatirlayabilirsiniz..Ben kendisinin "The Real Thing" adli sarkisina bayilirdim http://www.dailymotion.com/video/x1huln_lisa-stansfield-the-real-thing_music..
Ayrica kendisi Swing isimli filmde rol almistir...Merak edenler icin http://www.imdb.com/title/tt0140590/
Barry White yorumu icin http://www.dailymotion.com/video/xncu2_barry-white-never-gonna-give-you-up_music


Lisa stansfield-never gonna give you up
Yükleyen qware1967. - Yüksek çözünürlüklü video keyfini yaşayın!

You hear my rhythm on the radio

Ne desek turkcesine? puruzsuz desek? yag gibi desek?:) tam kelime bulunamiyor evet..Karaoke olarak tadindan yenmez bir Santana ve Matchbox 20 grubunun solisti Rob Thomas klasigi..Bu sarki uc Grammy odulune layik gorulmustu, Record of the Year, Song of the Year ve Best pop Collaboration...Rob Thomas bu parcayi esi Marisol Thomas'a yazmis aslinda..."My Muñequita, My Spanish Harlem Mona Lisa" satirlarini Marisol'a borcluyuz:) Buyrun 1999 yilina..


Carlos santana with rob thomas - smooth
Yükleyen manon42. - Yüksek çözünürlüklü video keyfini yaşayın!

8 Eylül 2010 Çarşamba

This is a blind kind of love

Sene 1998...Bono'nun esi Alison Hewson'a yazdigi sarki.. Esinin dogumgununde calisiyormus ve kendini affettirmek icin bu sirin sarkiyi yapmis..Videoda Bono'nun kardesinden Boyzone grubuna, The Edge'in kardesinden Alison Hewson'in ta kendisine kadar bir suru isim var..
Esra da var :)


U2 - Sweetest Thing
Yükleyen ludo2mars. - Yüksek çözünürlüklü video keyfini yaşayın!

6 Eylül 2010 Pazartesi

Robert Miles' Children

İsvicre dogumlu Robert Miles..Hatta Neuchatel :).. Sarki 1994 yapimi...Huzur verir,huzun verir,ayni anda...Dinlendirir..Robert Miles sarkiyi bir kazada olen cocuktan ve onun yasanmamıs geleceginden esinlenerek yapmis ve sarkiyi Bosna vahsetindeki cocuklara armagan etmis..Dinleyin ve dinlenin
Tilt cover'i guzeldir http://www.youtube.com/watch?v=_hdmj_7_V2c


Robert Miles - Children
Yükleyen Hakunamatata67. - Öne çıkan müzik videolarını izleyin.