17 Aralık 2010 Cuma

alalalalalong alalalalalonglongleelonglonglong

Benim gibi pek de kucuk olmayan gozlere sahip birinden bu istek..:) Bob Marley tum sarkilari icin buyrun http://web.bobmarley.com/catalogue/index.jsp?catpage=compilations

so dry your tears i say

1945 Jamaika dogumlu Robert Nesta Marley..Kendisini kelimelerle anlatmayacagim..Bu sarki 1974 yilina ait..(Sozlerine dikkat edildiginde "Kadin yok aglamak yok" anlamina gelMEdigi apacik ortadadir:)..
Buyrun:


Bob Marley - No woman no cry
Yükleyen Discodandan. - Yüksek çözünürlüklü video keyfini yaşayın!

for all the promises we broke

Irlandali grup 1988 yilinda "The Cranberry Saw Us" ismiyle kuruldular aslinda...Daha sonra vokalist Dolores O'Riordan grubun ismini "The Cranberries" olarak degistirmis..Iste Evren'in istegiyle "Promises":)
Sarkinin Istanbul live hali icin http://www.youtube.com/watch?v=Nrvj_SRWreY


The Cranberries - Promises
Yükleyen boufougik. - Video klipler, sanatçı röportajları, konserler ve çok daha fazlası.

from jamaica to the world it's just love, it's just love

Kendisine World Hold On isimli sarkisi ile yer vermistik onceleri..Ama bu dunya tatlisi klip es gecilemezdi..Insana yasama sevinci veren, kipir kipir bir araba sarkisi..Klibin baslarinda bahceyi sularken gorunen sahistir Bob Sinclar..Hadi mutlu olun dinleyip..


Bob Sinclar - Love Generation
Yükleyen Bob-Sinclar. - Öne çıkan müzik videolarını izleyin.

igudesman & joo Turkish touch to Classical:)

Rus kemanci Aleksey Igudesman ve koreli piyanist Richard Hyung-ki Joo..Klasik muzigi yemis yutmuslar..
Bu videoda Rondo a la Turca'yi once la minor calip sonra daha neseli olsun diye la majore gecen, sonra da daha "Turk" bir seyler yapalim deyip si'leri de bemol calip ortaya bambaska bir sey cikaran deli ikili :)

15 Aralık 2010 Çarşamba

"iMegaphone"; an anagram of "Imogen Heap"

Ne kadar da uzun bir aradan sonra tekrar burdayim..Imogen Heap ile..Cok sevdigim bu grubun solisti Imogen Jennifer Jane Heap.. Ismi bir suru insan gibi gorunen bu kizcagiz tek basina bir isim ve 1977 Ingiltere dogumlu..Ilk albumu "iMegaphone"'u 1998 yilinda cikardi..Frou Frou grubuyla yaptigi bir cok duetin kalbimde ayri yeri vardir.. Bir cok diger guzel seyi icin http://www.imogenheap.com/


IMOGEN HEAP: Headlock
Yükleyen early21. - Diğer müzik videolarına göz atın.