7 Ekim 2010 Perşembe

Girl! You'll be a woman soon!

Amerikali grup Urge Overkill'in bu sarkisini Pulp Fiction'dan hatirlarsiniz..Mia Wallace eve doner ve bu sarkiyi dinler http://www.youtube.com/watch?v=iiAUmsl6OHU&feature=related o esnada John Travolta'nin super monologu da unutulmamalidir..Sarkinin orjinali Neil Diamond'a aittir ama Urge Overkill kadar olamamistir kanimca http://www.youtube.com/watch?v=57q3kq4FP2o
Grup ismini su sarkinin sozlerinin bir dizesinden almistir http://www.metrolyrics.com/funkentelechy-lyrics-parliament.html..


Girl You'll be a woman soon - Urge Overkill
Yükleyen blondin77310. - Video klipler, sanatçı röportajları, konserler ve çok daha fazlası.

6 Ekim 2010 Çarşamba

escape..escape..escape..

Grubun ismi Teksasli blues gitaristi Blind Lemon Jefferson'dan esinlenilmis..Vokal Shannon Hoon'un 1995 yilinda  asiri dozdan olu bulunması sonrasi grup 1999 yilina kadar pasif olup sonrasinda da dagildi...Bu sarkinin klibindeki ari kiligina girmis ufak sisko kizin adi  Heather DeLoac...Pearl Jam'in Bee Girl sarkisi da ona ithafenmis Eluf:)


Blind Melon - No Rain
Yükleyen hushhush112. - Öne çıkan müzik videolarını izleyin.

if you're rin tin tin or anne boleyn make a desperate move or else you'll win

Grup 1987 yilinda New Jersey'de kuruluyor..Vokal John Popper, gitar Chan Kinchla,bas Tad Kinchla, davul Brendan Hill ve klavye Ben Wilson.. Bu sarki "Four" albumlerinden.. Mizika 'solosuyla' hatirlanir bazi kisilerce:) Sene 1994..Blues Brothers 2000 soundtrack'inde de gorebilirsiniz kendilerini...Yuz guldurur..

4 Ekim 2010 Pazartesi

Live today!

Joy fm sarkisi..Bulmak icin cok ugrastim zamaninda..1982 dogumlu Laleh Pourkarim..İran asilli İsvec vatandasi...12 yasinda İsvec'e gelmis ve hatta İsvec filmi "Jalla! Jalla!"'da da bir rolu var..Bu sarki austos 2005'te cikti..P3 Gold Awards'da song of the year secildi..3 albumu var "Laleh","Prinsessor" ve "Me and Simon"..Daha detayli tum guzel bilgi icin  http://www.laleh.se/ site isvecce ama olsun:) Bir de http://www.myspace.com/lalehsweden var..Su fotograflara da bakmayi ihmal etmeyin..Hadi..Begenin ben gibi..