14 Ekim 2010 Perşembe

Levi's® Curve ID reklaminda calan o sarki!

Bilmem siz de duyunca "Ne guzel sarki" dediniz ve aramaya koyuldunuz mu:) Zahmet etmeyin buyrun :) Nypc bes kisiden olusan ingiliz bir grup..

Even food don't taste that good

İste en sevdigim Bryan Adams sarkisi..Spice Girls'den tanidigimiz Melanie C. (nam-i diger Melanie Chisholm) ile bir duet..Cok eglenceliydi, hala da bence oyle..1998 yilina ait.."Even food don't taste that good" demesini cok severdim..:)

something was wrong up on cloud number nine

Bryan Adams sevmesem de birkac ozel parcasindan biriyle kendisine yer vermenin zamani geldi..Cloud Number 9 sarkinin adi..Ne demek mi? "Cloud Nine" mutluluklarin en buyugu demek..Bu klip gibi..

13 Ekim 2010 Çarşamba

latina ave maria!

Yil:1999, grup:Blondie, vokal Debbie Harry, album:No Exit..Grupla ilgili daha detayli bilgi icin http://en.wikipedia.org/wiki/Blondie_(band) ama bence bosverin ve sarkiyi dinleyin, gidin gecmise,bagarin "Mariaaaa!"


Blondie - Maria
Yükleyen lamemoiredesam. - Yüksek çözünürlüklü video keyfini yaşayın!

12 Ekim 2010 Salı

bikiz yooor gorcis!

Stephen Jones,Luke Scott ve Robert Gregory'den olusan Ingiliz grup Babybird'un 1996 yilinda cikan hit parcasi..Bir Renault reklaminda da karsimiza cikmisti gectigimiz senelerde..Yillarin sarkisi..Soyle temposuz bir versiyonu da var http://www.youtube.com/watch?v=07kpF1MZHOQ


Babybird - You're Gorgeous
Yükleyen djoik. - Video klipler, sanatçı röportajları, konserler ve çok daha fazlası.

Pink is my favorite crayon, yeah

Super klip,super sozler..1997 yilinda cikardigi Nine Lives albumundeki super sarki...Klibi yoneten Doug Nichol..Kendisi ayrica U2,Sting,David Bowie ve Madonna gibi isimlerle de calisiyor..Klipteki mavili kadini bilenler icin sansursuz versiyonu http://www.youtube.com/watch?v=RLRLhV9U0kQ


Aerosmith - Pink
Yükleyen Gunsnroses562. - Diğer müzik videolarına göz atın.

Dude!

Iste araba kullanirken dinlemekten cok zevk aldigim sarkilardan bir tanesi..Aerosmith'in 1987 yilinda cikardigi bu sarki Permanent Vacation albumlerinde yer alir...Bir suru bilgi icin http://en.wikipedia.org/wiki/Dude_(Looks_Like_a_Lady)
Mrs Doubtfire ya da Trainspotting, ikisinden birinde mutlaka duydunuz bu sarkiyi..
Shakira versiyonu icin http://www.youtube.com/watch?v=atE7Itbfsuw 


Aerosmith - Dude Looks Like A Lady
Yükleyen Skeupon. - Dünyadan haber videoları